Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون بهره برداری و توسعه آب شرکت آبفا استان اصفهان با توجه به کمبود ۲.۵ مترمکعب بر ثانیه آب شرب و بهداشت در اصفهان، گفت: در حال حاضر تنها راه برای جبران این کمبود، مدیریت مصرف است و توزیع عادلانه آب همواره در دستور کار شرکت آبفا استان اصفهان قرار دارد.

به گزارش خبرگزاری برنا در اصفهان؛ ناصر اکبری گفت: متاسفانه ظرفیت تامین آب اصفهان با نیاز آبی آن یکسان نیست و نیاز آبی اصفهان نسبت به تیر ماه بین ۶۰۰ تا ۹۰۰ لیتر بر ثانیه افزایش یافته و این نیاز، مازاد آبی است که به شبکه توزیع آب اصفهان تحمیل شده است و این امر بعضا موجب افت فشار آب در طبقات بالای ساختمان ها می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به افزایش دمای هوای اصفهان و آخرین وضعیت تامین آب شرب، اظهار کرد: تا روز ۳۰ تیر ماه دمای هوای اصفهان بین ۳۵ تا ۳۶ درجه بوده است و از ابتدای مرداد ماه تاکنون دمای هوای اصفهان با رسیدن به ۳۸ تا ۳۹ درجه، سه درجه گرمتر شده است و هر درجه افزایش دمای هوا بین ۲۵۰ تا ۳۰۰ لیتر بر ثانیه معادل ۲ تا ۳ درصد بر مصرف آب  شرب اضافه می کند.

معاون بهره برداری و توسعه آب شرکت آبفا استان اصفهان همچنین با بیان اینکه روزانه به طور متوسط حدود ۱۰ لیتر برای شستشوی میوه و سبزیجات از سوی خانواده ها مورد استفاده قرار می گیرد، تاکید کرد: ساکنان منازل ویلایی در اصفهان می توانند از طریق آب خاکستری نسبت به آبیاری باغچه های خود اقدام کنند، همچنین در صورتی که کولرهای آبی سایبان داشته باشد حدود 3۰ لیتر مصرف آب آن کاهش می یابد.

وی با بیان اینکه در حال حاضر ۱۰ درصد منابع آبی اصفهان از چاه های فلمن و چاه های متفرقه شهرها  و ۹۰ درصد از تصفیه خانه بابا شیخعلی تامین می شود، تصریح کرد: در توزیع عادلانه آب اختلاط دو منبع آبی با یکدیگر انجام می شود، از سوی دیگر آب چاه ها با تایید شبکه بهداشت استان وارد مدار توزیع شرب و بهداشت می شود.

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: آب و فاضلاب اصفهان آب شرب مصرف بهینه مدیریت مصرف

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۷۹۶۶۱۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وضعیت بارش و دمای هوا تا اواخر خرداد

آفتاب‌‌نیوز :

بر اساس نقشه‌های پیش‌بینی هفتگی بارش کشور بر مبنای نقشه‌های احتمالاتی از ۱۷ اردیبهشت ماه تا ۲۷ خرداد ماه سال، بارش طی هفته اول (۱۷ تا ۲۳ اردیبهشت) در استان‌های همسایه کوه‌های البرز، زاگرس و شمال غرب بیش از نرمال و در سایر مناطق کمتر از نرمال است. هسته‌های بیشینه بارش انباشته به مقدار ۲۰ تا ۶۰ میلیمتر روی شمال غرب، زاگرس شمالی، نیمه غربی البرز و به مقدار کمتر در شمال شرق کشور قرار دارند.

طی هفته دوم بارش در نیمه شمالی کشور در محدوده نرمال تا بیش از آن و برای سایر مناطق کمتر از نرمال پیش بینی شده است. بارش کشور در هفته‌های سوم و چهارم در محدوده نرمال خواهد بود. در هفته‌های پنجم و ششم در شمال غرب، نیمه غربی خزر و مناطقی از جنوب شرق کشور بارش رخ می‌دهد، اما میانگین بارش کشور کمتر از نرمال برآورد می‌شود.

 بر اساس جدیدترین نقشه‌های پیش بینی هفتگی دمای هوای کشور بر مبنای نقشه‌های احتمالاتی میانگین دمای هوای هفته اول (۱۷ تا ۲۳ اردیبهشت) در سواحل خزر و دریای عمان نرمال و در سایر مناطق بین ۱ تا ۴ درجه سلسیوس کمتر از نرمال خواهد بود و بیشترین کاهش (۳ تا ۴ درجه) برای استان‌های واقع در شمال خلیج فارس، نوار غرب و شرق کشور پیش‌بینی شده است.

نابهنجاری منفی دمای هوا طی هفته دوم در نیمه غربی و سواحل جنوبی کشور بین صفر تا ۲ درجه خواهد بود و در سایر مناطق از ۱ تا ۳ درجه بیش از نرمال است. دمای هوای هفته سوم در دو سوی کوه‌های البرز، غرب و شمال غرب ۱ تا ۲ درجه بیش از نرمال و در سایر مناطق نرمال خواهد بود.

به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه هواشناسی و علوم جو کشور، دمای هوای کشور در هفته‌های چهارم تا ششم بین ۱ تا ۳ درجه بیش از نرمال برآورد می‌شود.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • یخبندان بهاری در کردستان!
  • دمای اصفهان تا ۵ درجه کاهش می‌یابد
  • صنایع در صورت رعایت مصرف از مشوق‌های پیش‌بینی شده بهره‌مند می‌شوند
  • تعویض۵۰۰ هزار کولر آبی پرمصرف در خراسان رضوی
  • وضعیت بارش و دمای هوا تا اواخر خرداد
  • تداوم باد و باران در استان اصفهان/ تنش‌دمایی پیش‌بینی می شود
  • بارشهای رگباری مناطقی از اصفهان را فرامی گیرد/ کاهش ۳ درجه ای دما
  • استان سمنان در فهرست شهرهای پر تنش آبی کشور
  • شهرکرد خنک‌ترین مرکز استان کشور
  • عقب نشینی ذخیره سد زاینده‌رود؛ ۳۹۶ میلیون مترمکعب آب آخرین موجودی